Hoe zet u eerdere aankopen terug of zet u aankopen over naar een nieuw apparaat?

Wanneer u reeds eerder een Premium of Premium + Traffic pakket of een andere betaalde toevoeging voor Sygic GPS Navigatie voor iOS hebt gekocht en u wilt deze aankopen terugzetten, volg dan alstublieft onderstaande stappen:

1. Ga naar het Dashboard → Sygic Winkel
  2. Scroll naar beneden en druk op Aankopen terugzetten/beheren
  3. Druk op Terugzetten en voer uw Apple ID en wachtwoord in als dit wordt gevraagd.

Uw eerdere aankopen worden daarna teruggezet.

BELANGRIJK: Wanneer u een Sygic Regional GPS Navigatie direct uit de App Store hebt aangekocht, volgt u deze informatie om te zien hoe u de betaalde app die u al bezit kunt terugzetten.

Geen oplossing of antwoord gevonden?

Verzoek indienen

Terug naar sectie overzicht

Is my purchased license activated?

Can I transfer an iOS license to an Android or Windows Phone device?