Hoe kunt u Premium of Premium + Traffic voor Sygic GPS Navigatie kopen?

U kunt Premium of Premium + Traffic pakketten voor Sygic GPS Navigatie direct vanuit de app kopen, als een in-app aankoop waarbij u uw Apple account gebruikt. U kunt meer lezen over de voordelen van Premium in dit artikel.

1. Open uw Sygic GPS Navigatie app en ga naar Menu → Sygic Winkel.
  2. Selecteer het Premium of Premium + Traffic pakket, of elk ander item dat u wilt kopen.
  3. Wanneer u eenmaal uw pakket hebt gekozen, drukt u tweemaal op de prijsknop om het pakket aan te schaffen.
  4. U wordt om uw wachtwoord voor uw Apple account gevraagd om de aankoop te bevestigen.

Nadat u de aankoop bevestigd worden de aangekochte licentie met bijbehorende functies automatisch op uw toestel geactiveerd.

Voor meer informatie over hoe u een eerdere aankoop kunt herstellen leest u dit artikel..

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik open de Sygic Winkel en zie geen enkele aanbieding. Sygic Winkel is niet beschikbaar. Wat is er aan de hand?
Controleer alstublieft uw internet verbinding; probeer een ander WiFi-netwerk of mobiele data. Als alles werkt probeert u de app terug te zetten naar standaardinstellingen via het Menu → Instellingen → Terug naar standaardinstellingen, en herstart u de app.

Ik kan geen in-app licentie kopen. Ik krijg een foutmelding met error -5. Hoe kan ik dit oplossen?
Dit bijzondere issue wordt veroorzaakt door geblokkeerde/beperkte in-app aankopen in iOS apps op uw toestel. Ga alstublieft naar uw ap iPhone Instellingen → Instellingen → Beperkingen → In-app aankopen en zorg ervoor dat u dit item toestaat. Daarna kunt u de in-app licentie aanschaffen.

Terug naar sectie overzicht

Is my purchased license activated?