Hoe activeert u Premium en Premium + Traffic voor Sygic GPS Navigation?

Zorg er allereerst voor dat de app GPS Navigation & Offline Maps Sygic is geïnstalleerd op uw apparaat. Voor gedetailleerde hulp met betrekking tot het installeren van de app leest u het artikel Hoe installeert u de Sygic app.

Om met behulp van uw productcode Premium of Premium + Traffic voor Sygic GPS Navigation te activeren volgt u onderstaande stappen:

1. Verbind het apparaat met het internet. Een stabiele WiFi-verbinding wordt aanbevolen.
  2. Start de app Sygic GPS Navigation.
  3. Ga naar het menu → Sygic Winkel → Licentie activeren → Activeren productcode, en voer uw code in.
  4. Wanneer de productcode is ingevoerd drukt u op [OK].
  5. Uw Premium of Premium + Traffic functies zijn nu geactiveerd.

Merk op dat u de status van uw Premium of Premium + Traffic licenties op elk moment kunt controleren via Sygic → Menu → Sygic Winkel → Al uw licenties.

Hoe activeert u een Google Play aankoop?

Wanneer u een product hebt aangekocht met uw Google Play account, dan is er geen code en werkt bovenstaande methode niet. De aanschaf van een Premium of Premium + Traffic licentie via Google Play koppelt de licentie aan uw Google account. In plaats van een code activeren doet u het volgende:

1. Zorg ervoor dat u bent ingelogd in de Google Play Store met het Google account dat u hebt gebruikt toen u het product hebt aangeschaft.
  2. Start Sygic en ga naar Menu → Sygic Winkel → Licentie activeren.
  3. Selecteer de optie Terugzetten Google Play
  4. Uw Sygic app is nu geactiveerd.

Hoe activeert u aanvullende diensten zonder code?

Aanvullende diensten (Real View Navigatie en verkeersinformatie) worden geactiveerd door in te loggen met uw Sygic account – u ontvangt geen productcode wanneer u deze functies aanschaft. In plaats daarvan gebruikt u het e-mail adres dat u hebt ingevoerd toen u deze functies aankocht om de registratie van uw Sygic account af te ronden. Om deze diensten te activeren gaat u in de app naar het Menu → Aanmelden, voert u het e-mail adres en wachtwoord van uw Sygic account in en meldt u aan. Hieronder staat een snelle handleiding met afbeeldingen:

Voor meer informatie over wat uw Sygic account is en doet, klikt u hier.

Wat te doen wanneer de app mijn code niet accepteert en aangeeft ‘Ongeldige productcode’?

Dit foutbericht betekent dat u een of meer tekens van de code onjuist hebt ingevoerd. Controleer uw invoer en probeer opnieuw de meest gebruikte fouten zijn het gebruik van letters in plaats van cijfers (zoals de letter “I” in plaats van het cijfer “1” en omgekeerd).

Wat te doen wanneer de app mijn code niet accepteert en aangeeft ‘Uw code is niet geldig voor dit Sygic product’?

Dit foutbericht betekent dat u uw code in een andere app activeert dan waarvoor deze bedoeld is. Check alstublieft de e-mail die u na de aankoop ontving; er staat een link in naar de app waarin de code wordt geacht te werken.

De app toont ‘Activatie limiet bereikt’ en wil dat ik een nieuwe licentie koop!

Wanneer de app dit foutbericht toont, betekent dit dat u het maximum aantal apparaten waarop u uw code kunt activeren heeft bereikt. Scroll alstublieft naar beneden en druk op knop [Overzetten] – deze optie deactiveert uw code op het apparaat waarop u de code als eerste hebt geactiveerd en activeert de code op het nieuwe apparaat. Merk op dat u een foutbericht kunt krijgen waarin staat dat het maximum aantal overzettingen is bereikt en dat u het kopen van een nieuwe licentie kunt overwegen. Dit kan gebeuren wanneer u uw code of licentie gedurende de periode van een jaar vaak activeert. Het gaat om een veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat de licentie wordt gedeeld buiten normaal gebruik.

Geen oplossing of antwoord gevonden?

Verzoek indienen

Terug naar sectie overzicht

How to buy Premium packages for Sygic GPS Navigation

Kan ik een Premium licentie overzetten naar een nieuw Android apparaat, of naar een ander mobiel platform (iOS, Windows)?