Kaart updates

We brengen 2 – 4 keer per jaar kaart updates uit, of zo vaak als dat we nieuwere kaarten van onze partners ontvangen. Kaart updates bevatten updates voor wegen, maximum snelheden, nieuwe verkeersregels, interessante plaatsen en vaste snelheidscamera’s.

Er is geen snellere manier om op kaartupdates te controleren dan in de app naar Menu → Kaarten te gaan. Als er geen optie om te updaten aanwezig is, dan beschikt u al over de laatste kaarten.

Wanneer we een kaart update uitbrengen zie u een meldingsicoon in het hoofd Dashboard van de app naast het onderdeel “Kaarten”. Om kaarten te updaten:

1. Ga naar het Menu
  2. Kies Kaarten
  3. Druk op de knop [Update] om het downloaden van nieuwe kaarten te stoppen
  4. Wacht tot het downloaden is afgerond

Belangrijk

• Het is noodzakelijk om al uw kaarten tegelijkertijd te updaten; wanneer u slechts enkele kaarten kiest zullen alle andere kaarten die u eerder had gedownload toch worden verwijderd.
  • Ook is het erg belangrijk dat u zorgvuldig het moment bepaald waarop u uw kaarten update. Het is bijzonder lastig de kaarten te updaten zonder een sterke en stabiele WiFi-verbinding en daarom is het aan te raden het updaten uit te stellen totdat u een sterke verbinding hebt.
  • Grote hoeveelheden kaarten downloaden kost tijd en veel capaciteit van de accu van uw smartphone (als gevolg van het downloaden en verwerken van grote hoeveelheden data van het internet). Zorgen er voor dat uw smartphone is opgeladen of wordt opgeladen terwijl u de kaarten downloadt.
  • Ook moet de aanwezige hoeveelheid opslagruimte op uw smartphone controleren – als u onvoldoende ruimte heeft kunt u de download wellicht niet in een keer afronden.
Huidige uitgebrachte kaartversieVolgende verwachte kaartversie*
2019.032019.06

*Datum van uitgave nog niet vastgesteld.

Mapversies kunnen verschillen in verschillende apps en producten vanwege de aard van de ontwikkeling van elke app en het release schema. Oudere app versie vereisen een app update om nieuwe kaarten te ontvangen omdat updates alleen beschikbaar zijn in de laatste app versie.*

Terug naar sectie overzicht

Application updates

Update Versions - Changelog & News