General Information

Voordat u een verzoek indient

Beste klant,

Bedankt voor uw bezoek aan het ondersteuningscentrum en voor uw interesse om contact op te nemen met onze klantenservice.

Onze ondersteuningspagina staat vol met "Hoe kan ik ..." -handleidingen en algemene stappen voor probleemoplossing, zodat u onmiddellijk antwoorden op uw vragen en algemene stappen voor probleemoplossing kunt vinden.

Klik hier voor ondersteuning bij Sygic GPS Navigatie voor Android
Klik hier voor ondersteuning bij Sygic GPS Navigatie voor iOS
Klik hier voor ondersteuning bij Sygic GPS Navigatie voor Windows Phone

Klik hier voor ondersteuning bij Sygic Car Navigatie
Klik hier voor ondersteuning bij Sygic Truck Navigatie

We hebben ook een grote sectie video handleidingen and also digitale handleidingen / gebruikershandleidingen.

Wanneer u hier niet het antwoord op uw vragen vindt, kunt u gewoon contact opnemen met onze ondersteuning door voor uw hulpverzoek direct in het artikel op de blauwe knop “Een hulpverzoek indienen” te klikken.

Terug naar sectie overzicht

Verzoek indienen

Als u het antwoord op uw vraag niet hebt gevonden in onze FAQ, gebruikershandleiding of videohandleidingen, neemt u dan contact met ons op door onderstaande gegevens in te vullen. Onze ondersteuningsmedewerkers zullen binnen 48 uur via e-mail contact met u opnemen. Dank u.

Uw aanvraag is verzonden! Onze ondersteuningsmedewerkers zullen die bekijken en binnen 48 uur contact met u opnemen. Dank u.