icon

Sygic GPS Navigation for Android (version 20.x)

Free app with option to buy Premium license.

Is there a phone number I can call for support?

No, we do not operate a call center and there is no phone number for calling our support team. We provide assistance only in writing via email.

Regreso a la sección Descripción general

How can I contact Sygic if I can’t find an answer or solution online?

Can I submit a request for a new feature/option/setting, or other improvement?

Presentar una solicitud

Si no ha encontrado la respuesta de la pregunta en nuestra sección de preguntas frecuentes, guía del usuario ni guías de video, póngase en contacto con nosotros completando los detalles a continuación. Nuestro equipo de atención al cliente le contactará por correo electrónico dentro de las 48 horas. Gracias.