icon

Sygic GPS Navigation pre Android (aktuálna verzia)

Bezplatná aplikácia s možnosťou zakúpenia predplatného Premium+

Ako zrušiť predplatné Premium+

Predplatné pre Sygic GPS Navigation možno zrušiť nasledovne:

  1. Otvorte stránku accounts.sygic.com
  2. Prihláste sa účtom, pod ktorým ste si registrovali a platili predplatné (Emailom a heslom, v resp. cez Facebook alebo Google účet).
  3. Po prihlásení uvidíte sekciu "Moje objednávky", kliknite na riadok s aktívnym predplatným.
  4. Otvorí sa detail objednávky s možnosťou "zrušiť predplatné".
  5. Po kliknutí na "zrušiť predplatné" sa zobrazí okno, kde potvrdíte zrušenie predplatného kliknutím na "Áno".
  6. Predplatné sa zruší - zmena sa prejaví po návrate na stránku "Moje objednávky".

Ako zrušiť predplatné kúpené cez Google Play

Predplatné kúpené cez Google Play neuvidíte po prihlásení v ponuke na stránke accounts.sygic.com. Tento typ predplatného sa dá zrušiť jedine zrušením odberu podľa postupu nižšie.

Odinštalovaním aplikácie odber nezrušíte.

  1. Prejdite na play.google.com.
  2. Skontrolujte, či ste sa prihlásili do správneho účtu Google.
  3. Vľavo kliknite na Moje odbery.
  4. Vyberte odber pre Sygic GPS Navigation, ktorý chcete zrušiť.
  5. Kliknite na Spravovať a potom Zrušiť odber.
  6. Vo vyskakovacom okne s potvrdením kliknite na Áno.

V Prípade, že používate iPhone alebo iPad sa predplatné ruší cez Váš Apple účet. Presný postup nájdete na stránkach podpory spoločnosti Apple.

Riešenie problémov

Neviem sa prihlásiť, nepamätám si heslo

Nové prihlasovacie heslo si môžete nastaviť sami. Jednou z možností je urobiť to z našej webovej stránky, alebo môžete ťuknúť na "Zabudli ste heslo" v menu aplikácie Sygic → Prihlásiť sa.
Po zadaní svojej e-mailovej adresy na uvedenej stránke dostanete emailovú správu, ktorá obsahuje špeciálny odkaz pre váš Sygic účet, na stránku kde si budete môcť bezpečne nastaviť nové heslo.
Upozorňujeme, že vytvorené heslo musí mať aspoň 8 znakov.

Po prihlásení sa na stránke nemám možnosť zrušiť predplatné

Táto situácia môže nastať, ak:

  1. Predplatné ste si zakúpili pod iným účtom - V tomto prípade sa skúste prihlásiť pod iným účtom (napr. cez Google prihlásenie, Facebook, prípadne iný email)
  2. Predplatné je platené cez Google Play, alebo Apple účet - Predplatné treba vtedy zrušiť cez Google Play, v resp. cez Apple účet (viď postupy vyššie v "Ako zrušiť predplatné kúpené cez Google Play")

Nenašli ste riešenie alebo odpoveď?

Napíšte nám

Naspäť na prehľad

Aké sú hlavné dôvody pre používanie Sygicu?

Napíšte nám

Ak ste nenašli odpovede na Vaše otázky v našich článkoch, manuáloch alebo videách, prosím kontaktujte nás vyplnením tohto formuláru. Náš tím zákazníckej podpory Vás bude kontaktovať v priebehu nasledujúcich 48 hodín.