Basic (gratis) versus Premium

Er zijn opties in onze app die iedereen kan gebruiken zonder iets te betalen. Deze gratis opties, ook wel “Basic” genoemd, bevatten de mogelijkheid om al onze kaarten te downloaden en te gebruiken, te zoeken naar bestemmingen, routes maken, miljoenen interessante plaatsen te bekijken en meldingen voor snelheidscamera’s te krijgen.

Premium functies zullen uw navigatie ervaring verder verbeteren met stembegeleiding, stap-voor-stap instructies, rijbaanassistentie, snelheidswaarschuwingen en meer.

Alles dat in Premium beschikbaar is kan worden uitgeprobeerd gedurende een 7-daagse uitprobeer periode. Het uitproberen start automatisch op de eerste dag dat Sygic op uw toestel is geïnstalleerd.

Na de 7-daagse uitprobeer periode zijn de gratis functies nog steeds beschikbaar zonder enige beperking. U kunt elk moment kiezen Premium te krijgen door een levenslange licentie ervoor te kopen. Dit is een eenmalige betaling.

Hieronder staat een tabel die de hoofdfuncties en hun beschikbaarheid opsomt:

FeaturesFree (Basic)Premium
Offline mapsYesYes
Offline SearchYesYes
Route calculationYesYes
Millions of PlacesYesYes
Speed Camera InformationYesYes
Voice InstructionsNoYes
Turn-by-Turn navigationNoYes
Speed Limit WarningsNoYes
Driving lane assistantNoYes
Head up Display modeNoOptional
Dashcam recordingNoOptional
Traffic Information and route adjustmentNoOptional

U kunt controleren of u slechts Basic hebt of dat er een Premium licentie op uw toestel is geactiveerd, door te drukken op de optie Aankopen terugzetten/beheren via Menu → Sygic Winkel. U ziet al uw actieve licenties op uw toestel in een korte samenvatting.

Terug naar sectie overzicht

Why choose Sygic GPS Navigation for iOS?

What products do we offer for iOS ?