De app maakt geen verbinding met de servers, geeft geen toegang tot Menu → kaarten om kaarten te downloaden/updaten of maakt geen verbinding met Sygic Winkel.

Wanneer u een foutbericht krijgt met de melding dat Sygic GPS Navigatie geen verbinding kan krijgen met de servers in het gedeelte om kaarten te downloaden of in de Sygic Winkel, dan is de meest algemene oplossing om dit te verhelpen het volgen van onderstaande stappen:

1. Ga naar Menu → Instellingen
  2. Scroll naar beneden en selecteer Terug naar standaardinstellingen
  3. Sluit de app en start de app opnieuw.
  4. Deze actie herstelt alle instellingen in de app naar de standaard waarden. Uw persoonlijke data in de app worden niet aangepast – uw favorieten, routes etc. zullen behouden blijven.

Terug naar sectie overzicht

GPS Signal issues