Hoe downloadt en installeert u gratis Sygic GPS Navigatie?

Onze Sygic GPS Navigatie app kan gratis worden gedownload in de Apple App Store.

1. Open de App Store op uw apparaat en zoek naar “Sygic”.
  2. Druk op de “Sygic GPS Navigatie” app en kies het installatie- of cloud-icoon om de app te downloaden.
  3. Open Sygic GPS Navigatie en sta locatietoegang toe.
  4. De app zal het huidige land herkennen en adviseren een kaart te downloaden. Download de kaart.
  5. Naderhand kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief service met uw naam en e-amail adres; hiermee ontvangt u het laatste nieuws en informatie over onze app. U kunt deze stap ook volledig overslaan.
  6. Een scherm met voortgangsinformatie van uw kaart wordt getoond.

Nadat het downloaden succesvol is afgerond is uw Sygic GPS Navigatie app geïnstalleerd en klaar voor gebruik!

Voor hulp bij het gebruik van onze app gaat u terug en leest u onze Tips en Trucs of onze sectie gebruikershandleidingen.

Terug naar sectie overzicht

Compatibility and Requirements