Kaart updates

We brengen 3 – 4 keer per jaar kaart updates uit, gebaseerd op de beschikbaarheid van nieuwe kaarten. Kaart updates bevaten updates voor wegen, maximum snelheden, nieuwe verkeersregels, POIs en vaste snelheidscamera’s.

Om kaarten te updaten:

1. Ga naar Menu → Kaarten
  2. Klik op de knop [Alles updaten] om het downloaden van nieuwe kaarten te starten.
  3. Wacht tot het downloaden is beëindigd.

Merk op: U moet eerst de app via de App Store updaten. Het is noodzakelijk om al uw kaarten te updaten; wanneer u slechts een paar kaarten selecteert zullen alle andere kaarten die u eerder had gedownload toch worden verwijderd. Het is ook erg belangrijk dat u het downloaden niet onderbreekt omdat de update melding niet opnieuw verschijnt en u dan alle kaarten handmatig moet verwijderen en opnieuw downloaden.

Terug naar sectie overzicht

Application updates