Gratis versus Premium

Er zijn functies in onze app die iedereen kan gebruiken zonder iets te betalen. Deze gratis functies, ook wel “Basic” genoemd, bevatten de mogelijkheid om al onze kaarten te downloaden en te gebruiken, te zoeken naar bestemmingen, routes maken, miljoenen interessante plaatsen te bekijken en meldingen voor snelheidscamera’s te krijgen.

Premium functies zullen uw navigatie ervaring verder verbeteren met stembegeleiding, stap-voor-stap instructies, rijbaanassistentie, snelheidswaarschuwingen en meer.

Alles dat in Premium beschikbaar is kan worden uitgeprobeerd gedurende een 7-daagse uitprobeer periode. Het uitproberen start automatisch op de eerste dag dat Sygic op uw smartphone/tablet is geïnstalleerd.

Na de 7-daagse uitprobeer periode zijn de gratis functies nog steeds beschikbaar zonder enige beperking. U kunt elk moment kiezen Premium te krijgen door een levenslange licentie ervoor te kopen. Dit is een eenmalige betaling.

Hieronder staat een tabel die de hoofdfuncties en hun beschikbaarheid opsomt:

FunctiesGratis (Basic)Premium
Offline kaartenJaJa
Offline zoekenJaJa
Route berekeningJaJa
Miljoenen plaatsenJaJa
Informatie flitsersJaJa
Stem instructiesNeeJa
Stap-voor-stap navigatieNeeJa
SnelheidswaarschuwingenNeeJa
RijbaanassistentieNeeJa
Head up Display modusNeeOptioneel
Dashcam opnamesNeeOptioneel
Verkeersinformatie en route aanpassingenNeeOptioneel

U kunt controleren of u slechts Basic hebt of dat er een Premium licentie is geactiveerd, door te drukken op “Al uw licenties” in het Menu van de app → Sygic Winkel.

(ms)

Geen oplossing of antwoord gevonden?

Verzoek indienen

Terug naar sectie overzicht

Why choose GPS Navigation & Maps Sygic ?

What is the difference between Sygic GPS Navigation, and Sygic Car Navigation apps?