Kan ik een Premium licentie overzetten naar een nieuw Android apparaat, of naar een ander mobiel platform (iOS, Windows)?

Wanneer u een Premium of een Premium + Traffic levenslange licentie voor Sygic GPS Navigation voor Android bezit, dan kunt u die licentie gebruiken op 3 Android apparaten die u zelf in bezit heeft (de licentie kan niet worden gedeeld met een ander). Eerst moet u de app downloaden en installeren op uw andere apparaat door de stappen uit dit artikel te volgen en daarna activeert u de app door de handleiding in dit artikel te volgen. Let er alstublieft op dat de functie Traffic op één apparaat tegelijk werkt, op het laatste apparaat waarop deze dienst was geactiveerd (u kunt echter de overige Premium opties nog steeds op 3 apparaat gebruiken).

Wanneer u uw licentie activeert op een 4e apparaat, dan zal de licentie op het 1e apparaat worden gedactiveerd; de 5e activatie deactiveert het 2e apparaat; de 6e activatie deactiveert het 3e apparaat enz..
Deze activatie/deactivatie omzettingen gebeuren automatisch – het is voldoende om de productcode op het nieuwe apparaat te activeren.

Merk alstublieft op dat wanneer u in de toekomst uw apparaat wilt wijzigen naar een ander platform, zoals iOS of Windows Phone, de licentie niet zal werken op dat andere platform. Wij zijn zowel gehouden aan regels voor ontwikkelaars als aan licentiebeleid dat ons verhindert de licentie voor het platform dat u heeft aangeschaft over te zetten naar een ander platform. De enige manier om toegang te krijgen tot de Premium + Traffic functies op dat andere platform is door een nieuwe licentie voor dat specifieke platform te kopen.

Terug naar sectie overzicht

Hoe activeert u Premium en Premium + Traffic voor Sygic GPS Navigation?

How to create a Sygic account and Sign In?