Diğer ayarlar bölümü; cihaz özelliklerini, pil kullanımını, güvenlik işlevlerini ve navigasyon sırasında görüntülenen bilgileri yönetmeye yönelik ek seçenekler içerir. Ayrıca arayüz özelleştirme seçeneklerini ve varsayılan ayarları geri yükleme olanağını da içerir.
Donanım ayarları
Bu özellik yalnızca Android cihazlarda kullanılabilir.
Pil tüketimi
Ekran koruyucu ile cihaz harici bir güç kaynağına bağlıyken veya pil gücüyle çalışırken kullanılan performans profilleri dahil olmak üzere güçle ilgili ayarları yapılandırın. Kullanılabilir performans modları Yüksek performans, Optimize edilmiş ve Güç tasarrufu seçenekleridir.
Hata tespit edildi
Otomatik kaza algılama özelliklerini yapılandırın. Bu özellik yalnızca Android cihazlarda kullanılabilir.
Otomatik kaza algılamayı etkinleştirin veya devre dışı bırakın
Acil durum SMS'i göndermeyi etkinleştirin veya devre dışı bırakın
Acil durum mesajları için kullanılacak acil durum kişisini ayarlayın veya kaldırın
Yatay çubuğu
Navigasyon bilgi çubuğunda gösterilen bilgileri özelleştirin.
Kullanılabilir veriler şunları içerir:
Tahmin edilen varış zamanı
Hız
Yükseklik
Kalan mesafe
Kalan süre
Zaman
Sinyal seviyesi
Yol uzunluğu
Gidilen mesafe
Aşağıdaki bilgiler varsayılan olarak görüntülenir:
Tahmin edilen varış zamanı
Kalan mesafe
Hız
Kalan süre
Yan çubuk
Cihaz yatay modda kullanıldığında kullanılabilir.
Kenar çubuğunu etkinleştirin veya devre dışı bırakın ve aşağıdakiler dahil olmak üzere görüntülenen bilgileri özelleştirin:
Güyergahtaki trafik yoğunluğu
Sürüş komutları
Hızlı menü
Ekonomik sürüş
Hız göstergesi
Geçmiş
Favoriler
Güzergah Genel Görünüm
Sürüş komutları ve Hızlı menü varsayılan olarak görüntülenir.
Sık Kullanılan İlgi Noktaları
Bu özellik daha önce kullanıcıların özel ilgi noktalarını uygulamaya aktarmasına olanak tanıyordu. Artık desteklenmemektedir.
Varsayılana sıfırla
Varsayılanlara sıfırla seçeneği, uygulama ayarlarını özgün değerlerine geri yükler. Favori yerler ve kaydedilmiş rotalar gibi kişisel veriler etkilenmez.
Varsayılanlara sıfırla seçeneği Sygic hesabınızdan da çıkış yapmanızı sağlar. Tekrar oturum açmak için Menü → Giriiş bölümüne gidin.