Het gedeelte Andere instellingen bevat aanvullende opties voor het beheren van apparaatfuncties, batterijgebruik, veiligheidsfuncties en de informatie die tijdens de navigatie wordt weergegeven. Het bevat ook opties voor het aanpassen van de interface en de mogelijkheid om de standaardinstellingen te herstellen.
Hardware
Deze functie is alleen beschikbaar op Android-apparaten.
Batterijbeheer
Configureer instellingen voor energiegebruik, waaronder de Schermbeveiliging en prestatieprofielen die worden gebruikt wanneer het apparaat is aangesloten op een externe voedingsbron of op batterijvoeding werkt. Beschikbare prestatiemodi zijn Hoge prestaties, Geoptimaliseerd en Energiebesparing.
Ongevaldetectie
Configureer functies voor automatische ongevalsdetectie. Deze functie is alleen beschikbaar op Android-apparaten.
Schakel Automatische ongevalsdetectie in of uit
Schakel Automatische verzending van sms-berichten in of uit
Stel het contact voor noodgevallen in dat voor noodberichten wordt gebruikt of verwijder dit contact
Informatiebalk
Pas de informatie aan die in de navigatie-informatiebalk wordt weergegeven.
De beschikbare gegevens zijn:
Verwachte aankomsttijd
Snelheid
Hoogte
Resterende afstand
Resterende tijd
Tijdstip
Signaalniveau
Routelengte
Afgelegde afstand
De volgende informatie wordt standaard weergegeven:
Verwachte aankomsttijd
Resterende afstand
Snelheid
Resterende tijd
Zijbalk
Beschikbaar wanneer het apparaat in de liggende modus wordt gebruikt.
Schakel de Zijbalk in of uit en pas de weergegeven informatie aan, waaronder:
Verkeer op de route
Rij-instructies
Snelmenu
Eco-rijden
Snelheidsmeter
Geschiedenis
Favorieten
Routeoverzicht
Rij-instructies en Snelmenu worden standaard weergegeven.
Favoriete POI
Met deze functie konden gebruikers eerder aangepaste nuttige plaatsen in de applicatie importeren. Deze functie wordt niet langer ondersteund.
Standaardinstellingen terugzetten
Met de optie Standaardinstellingen herstellen worden de applicatie-instellingen teruggezet naar hun oorspronkelijke waarden. Persoonlijke gegevens, zoals favoriete plaatsen en opgeslagen routes, worden niet beïnvloed.
Met Standaardinstellingen herstellen wordt u ook afgemeld bij uw Sygic-account. Ga naar Menu → Aanmelden om u opnieuw aan te melden.