Als je wilt voorkomen dat Sygic Truck & Caravan Navigation een specifieke weg of een gedeelte van een route gebruikt, kun je die locatie markeren als Altijd vermijden. De app onthoudt je voorkeur en probeert de geselecteerde locatie te vermijden bij het berekenen van toekomstige routes.
Een te vermijden locatie toevoegen
Tik op de locatie op de kaart die je wilt vermijden.
Open de locatiegegevens.
Selecteer Altijd vermijden uit de beschikbare acties.
Een te vermijden locatie verwijderen
Als je de weg weer wilt gebruiken:
Tik op de markeringsaanduiding voor de beperking op de kaart.
Selecteer Verwijderen.
De locatie wordt verwijderd uit de lijst met te vermijden locaties en kan weer worden gebruikt in toekomstige routes.
Start de routeberekening opnieuw nadat je een te vermijden locatie hebt verwijderd, zodat de wijzigingen worden toegepast op je navigatie.